Når høstmørke kvelder blir lange og regnet faller vått på blankt løv, er peisen god å ha. Da hentes balkongbordet inn og dekkes foran varme flammer i åpen peis. Ofte spiser vi middag om kvelden, men noen ganger er det greit med noe smått som varmer. En omelett, en ostesufflè, varm løksuppe, eller ganske enkelt:
EN ENKEL KVELDSRETT
Til 4
4 store poteter
8 skiver tynt bacon
1 dl fløte
100 g revet ost
50 g revet parmesan
1 egg
1 ss finhakket persille
Salt og pepper
50 g smeltet smør
Kok potetene møre med skallet på. Skrell potetene forsiktig. Hul potetene ut med en teskje. Mos potetkjøttet med en gaffel, rør inn fløten, osten og oppisket egg. Bland inn persille, smak till med salt og pepper. Fyll blandingen tilbake i de uthulede potetene, rull baconskivene rundt og fest med cocktailpinner av tre. Pensle potetene med smeltet smør, slik at de ikke tørker. Gratiner under grillen 10-12 minutter til baconet får farge. Server varme med brød og smør til.
REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER
for 2 dager siden
5 kommentarer:
Hei!
Dette ser og høres utrolig godt ut, gleder meg til å prøve!
Hilsen Anette
Hei Anette, håper det smaker!Hege
Hei, ja dette så veldig godt ut, denne oppskriften må prøves :o)
Mmm!Dette tror jeg at skal prøve når jeg får gjester i morgen kveld!
Supert at du har linket til meg.
Maiken/GodtSuntogRimelig
Enkelt og enkelt:))
Legg inn en kommentar