Blogglisten

fredag 10. oktober 2008

En enkel kveldsrett

Når høstmørke kvelder blir lange og regnet faller vått på blankt løv, er peisen god å ha. Da hentes balkongbordet inn og dekkes foran varme flammer i åpen peis. Ofte spiser vi middag om kvelden, men noen ganger er det greit med noe smått som varmer. En omelett, en ostesufflè, varm løksuppe, eller ganske enkelt:

EN ENKEL KVELDSRETT
Til 4

4 store poteter
8 skiver tynt bacon
1 dl fløte
100 g revet ost
50 g revet parmesan
1 egg
1 ss finhakket persille
Salt og pepper
50 g smeltet smør


Kok potetene møre med skallet på. Skrell potetene forsiktig. Hul potetene ut med en teskje. Mos potetkjøttet med en gaffel, rør inn fløten, osten og oppisket egg. Bland inn persille, smak till med salt og pepper. Fyll blandingen tilbake i de uthulede potetene, rull baconskivene rundt og fest med cocktailpinner av tre. Pensle potetene med smeltet smør, slik at de ikke tørker. Gratiner under grillen 10-12 minutter til baconet får farge. Server varme med brød og smør til.

5 kommentarer:

Anette sa...

Hei!
Dette ser og høres utrolig godt ut, gleder meg til å prøve!
Hilsen Anette

pepperkverna sa...

Hei Anette, håper det smaker!Hege

Kort og Søm sa...

Hei, ja dette så veldig godt ut, denne oppskriften må prøves :o)

Maiken sa...

Mmm!Dette tror jeg at skal prøve når jeg får gjester i morgen kveld!

Supert at du har linket til meg.

Maiken/GodtSuntogRimelig

Anonym sa...

Enkelt og enkelt:))

Blog Widget by LinkWithin