Joda, det blir nok noen dager på SFO, med lek og turer. Og ennå er familiens sommerferie et stykke unna. Men det er skolefri! Ingen lekser, ingen som maser på lesing, ingen diktater som skal gjøres. Nå er tiden for å ta det litt med ro om morgenen, hentes tidlig. Spise is. Plukke jordbær. Og dyppe tærne i vannet. Kort sagt, kose seg med skolefri.
Dagen i dag skal feires med barnevennlig sommerdessert.
1 litenjordbær-yoghurt pr person
1 kurv jordbær
2 ss honning, gjerne akasie
Bringbær til pynt
Stikk en ispinne ned i hver yoghurt, som får fryse et døgns tid.
Miks bærene med honning i hurtigmikser.Sett den frosne yoghurten i varmt vann til den slipper boksen. Ha sausen i små suppeskåler, stikk yoghurten i, og pynt med friske bær. En søt avslutning på en spesiell dag.
10 kommentarer:
Nydelig og delikat! Og JA! - det er vidunderlig med skolefri! 7 blanke ferieuker ligger foran meg - læreren... og dagene skal nytes og nippes til... Ha en strålende helg! :-)
Til Liv Hege, ha en riktig fin ferie! Hege
NAM! Denne er nok en suveren suksess blant ungene. Jeg må notere meg den og lage når vi skal ha sommerfest!
Ha en riktig god helg og nyt starten på skoleferien. :)
det så godt ut, det!
Ønsker deg og dine en herlig sommerferie! Nyt den! Takk for mange inspirerende og fristende oppskrifter.
Det ligger en award og venter på deg i bloggen min :)
For en super idé. Nydelige bilder og fristende tekst - dette er du bare så GOD på!
Sånne frosne yoghurter må vel kunne ligge litt i fryseren, i påvente av en passende anledning?
Pludrehanneklem
Nam, dette skal få bli sommerdessert hos oss også - når vi bare får sommerferie. Noen dager igjen nå, så er den her.
Jeg har vært inne og kikket på bilder fra huset deres i Provence også - det ser herlig ut! Kanskje en idé til en framtidig ferie..? Og der fikk jeg lyst til å begynne på franskkurs. Hehe.
Til Merete, ja den pleier å være populær blant den yngre garde
Til Homemaker, ja, bare varmen kommer skal det nok smake.
Til Heidi, tusen tusen takk for hyggelig hilsen og award og god sommer til deg og !
Til Hanne; tusen takk for det. Ja de kan sikkert ligge noen dager i fryseren. Har aldri prøvd, men det går sikkert greit.
Til Lise, ja Provence er nydelig så tur ditt kan anbefales. Å lære språk er jo flott, så start du......
GOd uke til alle !
Hege
Ah, dette så ut som en perfekt ting å lage i sommer - skal definitivt prøves ut :)
Her jeg bor er det mer enn varmt nok :-)
Legg inn en kommentar