

KANELSTOKK ØVELSESRUNDE 1
12 gode stenger
2 1/2 dl hvetemel
4 toppede ts vaniljesukker
Til å rulle i:
2 ss sukker
1 ss kanel
Sikt hvetemel og vaniljesukker i smøret. Smuldre deigen sammen, gjerne med kjøkkenmaskin. Samle deigen på et bakebord, pakk i folie og la deigen få hvile en halv times tid i kjøleskap.
Bland sammen kanel og sukker.
Trill lange pølser som kuttes i å passe lengder. Form til en stokk, legg på bakepapirkledd plate. Stek i ovnen 12-15 minutter på 180 grader til de er lett gyldne. La avkjøle 1 minutt på stekeplaten før du ruller stokkene i kanel/sukkerblandingen. Dette må gjøres mens de er varme slik at det fester seg.
Så er valget ditt: Julekake eller julepynt!?
9 kommentarer:
nydelig, flotte bilder, takk for stemningsfull oppskrift...
Hei Magny og takk for de hyggelige ordene. Gof adventssøndag til deg! Hege
yummi!!
synes dette ser ut til å være et svært godt resultat til testrunde å være! hi,hi...
disse fikk jeg lyst til å prøve selv!
takk for oppskrift
klem beate
Hei Beate, øvelse gjør mester vet du! Og siden mesteparten forsvant i bakeren, blir det nok ihvertfall en runde til.
Bar prøv, de er enkle og smaker godt!
Hege
Hei Beate, øvelse gjør mester vet du! Og siden mesteparten forsvant i bakeren, blir det nok ihvertfall en runde til.
Bar prøv, de er enkle og smaker godt!
Hege
Å, så gode de ser ut! Vil helst ha både julekake og julepynt... Men julebaksten er en viktig del av kosen :)
Disse var kjempefine... det er så mye deilig mat her at jeg får helt vann i munnen hver gang jeg "besøker" deg.... og mange god tips :0)
Så flott at du tar med barna på baking! Det er en skikkelig fin aktivitet som både er lærerik for barna og kan få de skikkelig interesserte i matlaging senere:)
Hei! Jeg lager et ukemagasin på bloggen min, og i dag har jeg lagt ut en julespesial. Syns dette var et fint innlegg så jeg linker til deg:o)
Ha en fin dag!
Legg inn en kommentar