
Når så dette ble servert med landbrød og en vintersalat inspirert av min vennine Anette, ble kveldens måltid foran titteboksen en skikkelig luksusvariant. Denne salaten løfter enkle måltid til nye høyder, med sin kombinajson av søtt, crunch og skarpt. Perfekt til patè, ost eller skinker.
VINTERSALAT À LA ANETTE
Blandet grønn salat, bruk gjerne økologisk mix
Tynne skiver av fennikel
Clementiner i skiver
Ristede hasselnøtter, grovhakkede
Tørkede tranebær
En supergod Balasamico
Skrell det ytterste laget av fennikelen med potetskreller. Skjær i tynne skiver. Skrell og skjær clementiner i tynne skiver. Rist hasselnøtter i tørr panne. Hakk grovt. Legg oppalt, dryss over tørkede tranebær og server med balsamico.
9 kommentarer:
Det er veldig godt å se at det ikke bare er jeg som har slike kvelder.
Hei Rolf, takk for det! Nå mot høsten kommer disse kveldene ofte du......Hege
Salaten så kjempegod ut og sånne kvelde kommer innimellom. Det er bare å gjøre det bestemmer ut av det som du gjorde så bra!
Jeg er imponert. Når jeg har sånne kvelder, ender vi gjerne opp med å bestille pizza fra Peppes.
Hei Kjersti, jada, de kommer innimellom disse kveldene. Da er salat alt jeg klarer...
Til VersionMarianne, takk skal du ha, men denne er veldig enkel......så ikke bli for imponert!
Hege
SV: Ja, kjempegøy å prøve hjemmelaget sjokolade. Både godt og supersunt, kan det bli bedre? ;)
Så utrolig flott blogg du har! Her var det mange inspirerende oppskrifter!
sv: takk! :))
Salaten så nydelig ut!
Hei Hege, Magne fra VG Nett her. Nå har jeg lagt innlegget ditt inn som en av helgens anbefalinger i Lesernes VG matspesial. God helg!
Dem som äter tillsammans med dig vil nog gärna att det händer ofta att du blir på det humöret. Ser jättegott ut.
Trevlig helg.
Anje
Legg inn en kommentar