Da er det god trøst i en lettlaget kosestund når kvelden kommer. Og siden det er høysesong for rot og andre røtter var menyen klar. Her ble det rot!
KNASENDE SPRØ LITEN SAK MED DEILIG SMAK
1 stooor gulrot
1 god skive sellerirot
1 løk
1 lite egg
salt og nykvernet pepper
Til servering:
creme fraiche
lodderogn eller annen kaviar
gressløk
Rens og riv gulrot og selleri på rivjern. Hakk løken fint. Bland grønnsakene og bland inn sammenvispet egg. Egget skal bare såvidt binde det hele sammen. Det skal ikke bli omelett. Smak til med salt og pepper. Stek noen pletter av gangen i olje i stekepanne. Plettene skal bli knasende sprø. Og må serveres straks.
Legg på en klatt creme fraiche og en teskje rogn. Dryss over finhakket gressløk. Og så et lite drag med pepperkverna da.
5 kommentarer:
Det så deilig ut!
Det må jeg prøve en dag:)
Mmmmm.....deilig!!!
Klem:))
Må bare si at jeg elsker innlegget ditt under her om "My cup of tea"!
Ren nytelse å lese :o)
Har lagt ut ei oppskrift du kanskje vil like i dag på mangosalsa...
Kjerstiklem
Nå fikk jeg jeg også lyst til å "rote"
Til Charlotte, også så sunt!
Til May-Bente, det smaker herlig spøtt og knasende.
Til Kjersti, takk for det,jeg må sjekke mangosalsan din.
Til DjYalla, rot i vei....
Hege
Legg inn en kommentar