PEPPERKVERNA

En blogg om mat,vin og det gode liv.

torsdag 14. november 2013

Et vilt tips

›
Et av høstens store høydepunkt er viltsesongen.  Tilgang til kjøtt som ikke har blitt foret opp på kunstige midler gir alltid en følelse av...
søndag 27. oktober 2013

Snakk om å se rødt

›
For noen dager siden fikk Pepperkverna og Pepperkverna junior en hyggelig invitasjon i mailboksen. "Ville vi være med på bakestund hos ...
2 kommentarer:
onsdag 23. oktober 2013

Fargerik høstmat

›
De siste dagene har fargene nesten forsvunnet i høstens grå regntunghet.  På min vandring gjennom Oslos gater, i tidlig høstskumring på vei...
1 kommentar:
tirsdag 15. oktober 2013

Så tårene triller

›
Å neida.  Pepperkverna griner ikke så ofte på kjøkkenet.  Vårt kjøkken er stort sett fylt av latter, stor matglede, innimellom noen aldeles...
4 kommentarer:
fredag 28. juni 2013

En anderledes and

›
Hvert år kommer ferien etter "just in time" prinsippet. Når den endelig er der, kunne den ikke kommet et minutt senere.....Puh! ...
1 kommentar:
lørdag 22. juni 2013

Et enkelt matminne fra Provence

›
Bloggen har fra tid til annen spøkt litt i bakhodet.  Sammen med mye annet rart som tidvis flyr rundt inne i der.  Der har den konkurrert m...
2 kommentarer:
fredag 3. mai 2013

Fransk. Ganske enkelt

›
Å komme i gang med blogging etter enn lang pause er visst ikke så lett.  Rutiner har blitt lagt om, timeplanen fylles opp av ulike gjøremål...
1 kommentar:
›
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Bildet mitt
pepperkverna
Velkommen til Pepperkverna, en matblogg. Jeg heter Hege, bor i Oslo, elsker god mat, god vin og er en smule frankofil. Og deler gjerne mine matgleder med andre. Du treffer meg på hege@ordsmia.no.
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.