


Ca 30 stykker
125 g smør kaldt smør
250 g mel
125 g melis
½ ts hjortetakksalt
1 vaniljestang
1 stort egg
100 g tørkede jordbær i biter
50 g hakket hvit sjokolade
Smuldre smør og mel. Tilsett melis og hjortetakksalt. Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Bland inn. Rør inn egget. Bland inn de tørkede jorbærene og sjokoladen, og pakk deigen i plastfolie. La hvile i kjøleskap en times tid. Da blir den enklere å kjevle ut.
Jordbær og hvit sjokolade må jo bare bli en god kombinasjon. Tenker at mormor ble glad. :-)
SvarSlettHei Lemonia, Ja du kan tro mormor ble glad. HUn elsker hvit sjokolade.....Hege
SvarSlettÅåååå de der så jo bare såååå gode ut da:) Ja,kan tenke meg at mormor ble glad, og jeg er sikker på at hun fortjener det:)
SvarSlettØnkser deg og dine en strålende flott helg:)
Hei Solrunn, takk for det! Mormor ble veldig glad, det blir lite egenbaking nå som alderen begynner å bli høy. Og da er det stor stas med hjemmebakt. Hege
SvarSlett