tag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post759881696841804034..comments2023-07-14T02:49:26.834-07:00Comments on PEPPERKVERNA: Aioli my way.pepperkvernahttp://www.blogger.com/profile/11657543122303569154noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-13486072600122642152008-09-30T12:08:00.000-07:002008-09-30T12:08:00.000-07:00Hei Ilven,Takk for hyggelig kommentar. Heldige de...Hei Ilven,<BR/>Takk for hyggelig kommentar. Heldige deg med hummer og krabbe! Det blir det mye godt av. Kos dere! Hegepepperkvernahttps://www.blogger.com/profile/11657543122303569154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-66648634858691886362008-09-30T11:46:00.000-07:002008-09-30T11:46:00.000-07:00Tusen takk for kommentar hos meg:o)Her var det mas...Tusen takk for kommentar hos meg:o)<BR/><BR/>Her var det masse deilig.....tennen løper i vann!!<BR/>Alt ser jo så delikat ut:o)<BR/><BR/>Her begynner hummersesongen i morgen og mannen er klar med teinene sine!!<BR/>Krabbe og hummer er høstmat for oss:o)<BR/><BR/>ha en fin kveld:o)livenhttps://www.blogger.com/profile/00780822051689838630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-77504665323929344022008-09-30T10:22:00.000-07:002008-09-30T10:22:00.000-07:00Hei Marit, og takk for gjenvisitt. Så hyggelig å b...Hei Marit, og takk for gjenvisitt. Så hyggelig å bli linket hos deg.<BR/>Hegepepperkvernahttps://www.blogger.com/profile/11657543122303569154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-69614012119017319172008-09-30T08:48:00.000-07:002008-09-30T08:48:00.000-07:00Hei du. Så hyggelig at du la igjen en kommentar ho...Hei du. Så hyggelig at du la igjen en kommentar hos meg, for jeg måtte jo følge etter, og endelig har jeg funnet en renhekla matblogger. Kjempebra. Fortsett sånn!<BR/><BR/>Du er herved linka!<BR/><BR/>Klem fra MaritSom mine dager erhttps://www.blogger.com/profile/08187186316255701585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-73303830728245779052008-09-30T07:19:00.000-07:002008-09-30T07:19:00.000-07:00Hei Nikoline,Takk for hyggelig "visitt". Det er s...Hei Nikoline,<BR/>Takk for hyggelig "visitt". <BR/><BR/>Det er sikkert flere måter å lage sitronsalt på. Jeg gjør det veldig enkelt: <BR/><BR/>1 kopp havsalt/maldonsalt e.l.<BR/>Revet skall av 2-4 sitroner etter smak,(bruker som regel økologiske sitroner). Du skal bare ha det ytterste gule, så et lite Zestejern er ikke dumt.<BR/><BR/>Bland godt og la det få et 10-15 minutters opphold på 160 grader i ovnen. Avkjøl og bruk til fisken din. Eller salt kylling eller kalvekjøtt med det. Er delikat å se til og smaker godt. Hegepepperkvernahttps://www.blogger.com/profile/11657543122303569154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-46219363799914481122008-09-30T03:57:00.000-07:002008-09-30T03:57:00.000-07:00Hei. Så kjekt å få kommentarar frå "heilt nye" då!...Hei. Så kjekt å få kommentarar frå "heilt nye" då! Har ikkje oppdaga bloggen din før no,eg, og eg seier berre: kva i all verden skal eg med kokebok etter å ha vore inn her?!! Masse godt,fint og inspirerande...<BR/>Men eg lurar på ein ting.. ang. sitroner hadde du mange gode forslag,eit eg beit meg spesielt merke i var sitronsalt til fisken. Kan eg vera så freidig og spørja korleis du lagar det?<BR/>Ha ein flott tur til Provence!Nikolinehttps://www.blogger.com/profile/06857405894886079240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-31887379278790239662008-09-30T03:28:00.000-07:002008-09-30T03:28:00.000-07:00Hei du,Tusen tusen takk for hyggelig hilsen. Og je...Hei du,<BR/>Tusen tusen takk for hyggelig hilsen. Og jeg lover å tenke på deg i Provence. Gleder meg til Creme Brulee, en av mine yndlingsdesserter! Skal spise en supergod på yndlingsrestauranten min i Cucuron på torsdag. Hyggelig lite sted på et av landsbyens to hotell.Og der skal vi nyte deilig dagens lunsj, til 15-16 euro for 3 retter. I sola ved vannkilden! Skal sende varme tanker...Hegepepperkvernahttps://www.blogger.com/profile/11657543122303569154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-32245855496165548472008-09-30T03:16:00.000-07:002008-09-30T03:16:00.000-07:00Hei igjen,glemte å si at du har noe lekkert og hær...Hei igjen,glemte å si at du har noe lekkert og hærlig i vente dersom du ikke har sjekket ut denne bloggen:<BR/>sweetpaul.typepad.com :0)Muskatt og kardemomme-Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/16766104257162229683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-79347737985077660262008-09-30T03:14:00.000-07:002008-09-30T03:14:00.000-07:00Hei kjære deg,og takk for skjønn kommentar :0)Er v...Hei kjære deg,<BR/>og takk for skjønn kommentar :0)<BR/>Er veldig glad du stakk innom meg,så jeg fikk oppdage din hærlige blogg!!<BR/>Kjempefint å dekorere med sitroner!<BR/>I bryllupet vårt dekorerte vi bordet ved å bl.a. strø mange lime utover,lekkert!<BR/>Jeg eeeelsker Provene!!!<BR/>Er supermisunnelig på dere som straks skal ned og kose dere.Vil du være søt å tenke bittelitt på meg mens du er der...?<BR/>Det gode liv er virkelig sterkt tilstede i Provence :0)<BR/>Har "verdens beste" oppskrift på creme brulee,det har du kanskje selv også,men hvis ikke skal du gjerne få den.<BR/>Har du lest Peter Mayle sine to bøker fra Provence?<BR/>Her kommer jeg straks tilbake,likte meg veldig godt her inne!<BR/>Nyyyt Provenceturen massemasse!!!<BR/>Gleder meg til rapport når dere er tilbake ;0)<BR/>KjerstiklemMuskatt og kardemomme-Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/16766104257162229683noreply@blogger.com