tag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post1713011324824556912..comments2023-07-14T02:49:26.834-07:00Comments on PEPPERKVERNA: Fremdeles litt franskpepperkvernahttp://www.blogger.com/profile/11657543122303569154noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-30431883222900292009-08-31T03:47:46.543-07:002009-08-31T03:47:46.543-07:00eplekake (pai) er virkelig en av mine største svak...eplekake (pai) er virkelig en av mine største svakheter ... mmmm.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-12382483407841290292009-08-14T04:18:30.651-07:002009-08-14T04:18:30.651-07:00Hei hvorfor ikke. Terter og paier er blant mine ...Hei hvorfor ikke. Terter og paier er blant mine favoritter og! Så lette å lage og enkle å servere. I Frankrike var fersken og nektarin sesongen i full gang. Jeg bare elsker de saftige kjøttfulle fersknene vi får der. Særlig Peche blanche, ferksen som har hvitt fruktkjøtt og ikke fullt så søt smak som de med gult kjøtt.<br /><br />Til paien kjøpte jreg en kurv til 19 kroner hos grønskashandleren på hjørnet. De var små og harde, men når de får stekt en stund i paien var de helt greie til dette bruket. Ellers går det jo å bruke fersken eller aprikos fra boks, det blir og greit.<br /><br />Og så blir det nok mer franskt etterhvert! Ha en fin helg!<br />Hegepepperkvernahttps://www.blogger.com/profile/11657543122303569154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7903681913037646110.post-43788404535698436092009-08-13T09:48:20.300-07:002009-08-13T09:48:20.300-07:00Den så virkelig god ut!
Jeg elsker paier! Men nekt...Den så virkelig god ut!<br />Jeg elsker paier! Men nektariner blir nesten litt vel eksklusivt å bruke i pai, hvis man må kjøpe de i norge.<br /><br />Klar for mer franskt;)<br />Takker og bukker for oppskrifter!hvorfor ikke...https://www.blogger.com/profile/04452905531217281257noreply@blogger.com